Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Matti Palm

By

2008-08-22

Greenhill växer – Eleonora Hansi är här!

2008-08-22 | By |

Vi har rekryterat Eleonora Hansi som PR-konsult till Greenhill Relations. Närmast kommer Eleonora från Berghs, där hon ansvarat för utvecklingen av distanskurserna.

Varför valde du Greenhill?

PR bland sociala medier handlar om öppenhet och att förstå den nya typen av relationer. Det här är en av Greenhills styrkor.

Vad är din styrka som PR-konsult?

Språket, absolut. PR utan goda formuleringar är inte trovärdigt.

Vad har du gjort tidigare?

Jag har en magisterexamen från Uppsala och kommer närmast från Berghs där jag ansvarade för distanskurserna. Vi gjorde dem till Berghs mest expansiva affärsområde genom att få dit riktigt bra lärare och satsa på kvalitet.

Har du någon dold talang?

Jag är bra på att slänga grejer. Dessutom talar jag flytande finska.

Någon drömkund?

Kultursektorn är intressant. Bibliotek, till exempel behöver få ökad självkänsla med hjälp av bättre kommunikation. När jag pluggade till bibliotekarie var det uppenbart att hela biblioteksvärlden är i gungning på grund av den nya tekniken. Det finns ju en enorm kompetens som man är dålig på att nå ut med, trots att den är kommersiellt gångbar.

Medietrend du skulle vilja se?

Långkok. Precis som folk vill hålla på med långkok i köket så tror jag att folk vill sätta sig med långa artiklar eller titta på ett långt TV-inslag ibland.