Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Eleonora Hansi

By

2008-09-29

Nu är Malin här!

2008-09-29 | By |

Vi är glada att ha rekryterat Malin Germain som PR-konsult till Greenhill Relations. Malin har närmast ansvarat för PR och marknadsföring på Agent25.
 
Varför valde du Greenhill?
Det är ett litet, piggt och nytt företag, som ligger i framkant med PR 2.0. Det tilltalas jag av!
 
Vad är din styrka som PR-konsult?
Jag är genuint intresserad av människor och företagande – det gör mig till en lyhörd konsult.
 
Vad har du gjort tidigare?
Jag ansvarade för marknadsföring och PR på Agent25. 2005 vann vi IT/teknik-kategorin i Spinns årliga tävling, det var riktigt roligt. Jag har även pluggat marknadsföring i USA och arbetat internationellt med marknadsföring, PR och event för teknikföretaget Avid.
 
Har du någon dold talang?
Jag kan citera filmrepliker från gamla svenska godingar som till exempel Sällskapsresan!
 
Någon drömkund?
IKEA. Det är ett internationellt företag som gjort snygg inredning tillgänglig för alla. Jag är själv väldigt inredningsintresserad och tycker att det vore roligt att arbeta med en stor kund som behöver kommunicera mot många olika marknader samtidigt. 

Comments

 1. Hej Matti
  Jag ser att du snart har etablerat Agent 25 2.0, fast i en annan bransch. Finns det några russin kvar i kakan?
  PS Jag mötte Robert Tinterov för en tid sedan. Vad har han för sig nu?

 2. Hej John.

  Kalla oss inte russin, tack! (Vi är ju ungdomen själv.)
  Vad sägs om en lunch, så kan vi byta skvaller?
  mvh/Matti

 3. Självklart ska vi ta en lunch. Du kan väl maila mig förslag på lämplig dag.