Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Matti Palm

By

2008-10-28

Välkommen Joakim!

2008-10-28 | By |

Vi är glada att kunna presentera Joakim Trolle-Lindgren, som praktiserar här på Greenhill under tio veckor av sin utbildning ”Kommunikation, Nya Medier” på Medieinstitutet.

Varför valde du Greenhill?

För att jag behöver erfarenheten av PR för att få en bättre inblick i hur man arbetar fram bra kommunikation på företag. Greenhill verkade särskilt intressanta då ni arbetar en hel del med sociala medier och i bloggosfären.

Vad har du gjort tidigare?

Lite allt möjligt, jag har pluggat ganska länge men utöver det så driver jag en liten digital reklambyrå som heter JGruppen med fyra andra mediestudenter. Jag frilansar även som fotograf och driver ett community samt fotoklubb som heter Cam Jam, samt bloggar en del.

Har du någon dold talang?

Någon dold talang… Jag har medverkat i en italiensk horror/trashfilm (Bazaar Scrotum Amputation) som offer för en vansinnig yxmördare. Jag dog dock inte och det har snackats om en en uppföljare. Vi får se hur det blir med det.

Vad skulle du helst vilja göra under din praktikperiod?

Det som ni gör…nämen, faktiskt jag vill göra så mycket som möjligt åt era kunder. Och jag vill få en så god inblick i PR-branschen som möjligt!

Comments

  1. Ännu en grym bloggare i stallet. Kul. På Greenhill får du det bra 🙂

  2. Tack, det är kanon att spana in PR-branchen och ja Greenhill fyller förväntningarna.
    J

  3. Verkar vara ett ytterst trevligt ställe att praktisera på!