Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Åsa Melin Mandre

By

2014-09-24

Woody Greenhill växer och blir Woody Green

2014-09-24 | By |

På senaste tiden har det hänt en hel del hos vår dotterbyrå Woody Greenhill, som vi av någon outgrundlig anledning inte sagt ett pip om. Det innebär att här kommer allt på en gång:

– Först har vi knutit till oss Erika Tapper, ett riktigt PR-proffs för skönhetsvarumärken. Förutom PR har hon lång erfarenhet av att arbeta i skönhetsindustrin och resebranschen samt med försäljning inom modebranschen. Erika kommer närmast från PR-byrån Scandinavian Pressroom där hon var ansvarig för byråns skönhetskunder och hon flyttade in hos oss på Kaptensgatan i början av augusti.

– Kunderna har fullkomligt vällt in på bred front. Bland de nya kunderna märks varumärken som svenska skönhetsvarumärket Transderma och solskyddet EVY samt tre franska varumärken – ekologiska parfymvarumärket Honoré des Prés, hypade nagellackvarumärket Kure Bazaar och den ekologiska make up:en Couleur Caramel.

– Och till sist – dottern flyttar hemifrån. Flytten är främst i den digitala världen, med en ny webbplats och bildbank, i den fysiska världen sitter vi fortfarande tillsammans på Kaptensgatan 6. Samtidigt byter byrån namn från Woody Greenhill till Woody Green. Och varför det undrar ni säkert nu. Well, det berättar vi gärna mer om över en kaffe.

Och som om detta inte vore nog kan vi avslöja att vi faktiskt blivit ännu fler personer under de gröna kullarnas (Greenhill alltså) tak. Mer om detta i nästa blogginlägg.