Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Podcast – World Economic Forum: Inside the forum

The World Economic Forum är främst känd för ”The annual meeting”, en årlig konferens som tar plats i Davos, Schweiz, där världens mäktigaste beslutsfattare inom politik och näringsliv samlas i en veckas tid för att tillsammans diskutera aktuella ämnen; allt från politik, fattigdom, sjukdomar, krig, jämlikhet, religion, kultur, miljöproblem och fler angenäma frågor för världen. Greenhill Relations producerar podcast åt World Economic Forum, allt från genomgångar av vad som sades under den årliga konferensen i Davos, till intima konversationer i studio mellan programledare och gäst.

The World Economic Forum strävar efter att göra världen till en bättre plats att leva på – för alla. Stiftelsen har flertalet möten varje år i olika delar av världen. De rapporterar även flitigt om sin verksamhet samt sammanställer rapporter som vem som helst kan ta del av. Stiftelsen grundades 1971 av Claus Schwab.

Podcasten: Inside The Forum är ett sätt för forumet att enkelt använda sig av information som annars hittas i milslånga rapporter, i många av de filmade konferensmöterna och den opinionsbildning som krönikörer postar på forumets webbsida. Podcasten är ytterligare en plattform där det blir enkelt för lyssnaren att hänga med i vad som händer bakom de stängda dörrarna i Schweiz.

Kund: The World Economic Forum
Podcast: Inside The Forum