Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Matti Palm

By

2014-03-04

Om en av Sveriges bästa PR-byråer

2014-03-04 | By |

Om en av Sveriges bästa PR-byråer

Greenhill Relations är en av Sveriges ledande PR-byråer. Att samordna PR-strategin med sociala medier, sökmotoroptimering och digitala kanaler har förändrat kommunikationsarbetet i grunden. Små företag kan med begränsade resurser utmana de största. Samtidigt är det viktigare än någonsin för de stora att ta plats i en ny värld. Det är de här utmaningarna som gör vårt arbete så roligt, både när vi hjälper världsledande industriföretag och IT-startups att nå sina mål.

Samtidigt är det ofta samspelet mellan nya och traditionella medier som kan skapa stordåd när det gäller att nå ut brett och bygga uppriktiga relationer på samma gång. Därför har vi stor nytta av vår långa erfarenhet av hur traditionella medier arbetar. Man ska inte glömma att en god berättelse ibland till och med kan lägga grunden för ett helt företag, oavsett om de bästa kanalerna sedan visar sig vara sociala medier, evenemang eller medierelationer.

Vi arbetar ofta med ett helhetsansvar med våra kunders konkreta verksamhetsmål för ögonen när vi sätter upp kommunikationsmålen. Sedan sliter vi för att uppnå dessa mål åt dig. Den kombinationen av rådgivning och att sedan kavla upp ärmarna och arbeta hårt gör oss oslagbara.

Vi har tecknat kollektivavtal.