Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Gabriella Lahti

By

2013-10-14

London calling

2013-10-14 | By |

So far har hösten tagit full rulle här på Greenhill. Vår kund Twingly lanserade just sin nya tjänst Twingly Blog Manager med pompa och ståt i London. Lanseringen var en del av Social Media Week och vi hade ett event på The Hoxton Gallery. Temat för en paneldiskussion var e-handel och bloggare. I paneldiskussionen deltog Peter Blaha, vd för Twingly, Richard Woodbridge, marknadschef på Nelly.com, Siân To från Cybher, Sophia Marinho de Lemos, grundare av of Girl in Menswear och Rachel Montague-Ebbs från LadyM Presents. Även publiken var delaktig i diskussionen om hur e-handlare och bloggare ska förhålla sig till varandra. En slutsats av kvällen var att bloggare är viktiga för e-handlare och att e-handlare mycket väl kan vara till nytta för bloggare.

Till vår hjälp med lanseringen lokalt samarbetade vi med Native LDN. De var extremt trevliga att jobba med. Kul att kunna krossa två kulturer och tillsammans skapa succé på det här sättet.

Vad mer då…  Well, bland annat har vi druckit en del Pol Roger här på kontoret (och på andra ställen), nya spännande samarbeten är på gång, vi har skickat in dubbelt så många bidrag till branschtävlingen Spinn som vi brukar (två). Och så har vi arbetat med lanseringen av ungdomsfilmen Orion som snart har biopremiär. Och just det! Du som älskar datorer och spel ska kolla in Swebus på Facebook – där är massa tävlingar i gång där du kan vinna biljetter till Dreamhack. Puh, vilket schema. En hel del event den senaste tiden – och det kan bli mer! Så har du något på gång, kanske en hejdundrande fest – better call Saul (det där fattar bara du som sett serien Breaking Bad)!

Men seriöst, Bindefeld släng dig i väggen, här kommer Grönhögarna!

Pol Roger - Twingly

Goodiebags - Twingly

twing2

twing4

Twingly panel

Se mer bilder från Twinglys event i London HÄR.